Доставка

Методи на доставка: Може да получите закупените от вас артикули до офис на куриерска фирма Еконт или до личен адрес.

 

Срокове на доставка: Еконт доставя пратките на следващия работен ден - до 18 часа за пратки до личен адрес, а за пратки до офис-с отварянето на обекта, с изключение на населените места, които се обслужват по график или е посочено друго.

 

Такси за доставка: Таксите за доставка се определят от тарифите на куриерска фирма Еконт спрямо теглото на пратката и адреса за доставка.

 

Всички пратки се изпращат със стикер чупливо (когато е нужно), обявена стойност (застраховка) и опция преглед. Моля при вземане на вашата пратка да се уверите, че всичко е наред. При проблеми - използвайте застраховката. Евлалия не носи отговорност за повредени пратки при отказ от опция преглед. 

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от закупените стоки в срок 14 дни, считано от датата на приемане на стоката чрез единния формуляр за отказ от договора, достъпен на сайта на Доставчика. Правото на отказ не се прилага за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания. Повече за това може да прочетете в секция Общи условия за ползване.